Navigatie

Akoestische belcellen Silent Room voor rust in de kantoortuin

2024-08-21

Bent u op zoek naar een akoestische belcel voor uw open kantoorruimte? Wilt u ondanks de drukte van een grote kantoortuin ongestoord kunnen bellen of vergaderen? In ons assortiment vindt u de akoestische belcellen Silent Room van Narbutas. Deze belcellen bieden u een rustige omgeving om te telefoneren, videobellen of om één-op-één gesprekken te voeren. In deze blog lichten we de verschillende modellen van de Silent Room serie toe.

De stilte oase op kantoor

De Silent Room is een ideale oplossing voor moderne kantoren waar stilte schaars is. Met deze akoestische belcellen kunnen werknemers zich beter concentreren tijdens telefoongesprekken, videovergaderingen of creatieve taken, zonder collega's te storen of zelf afgeleid te raken.

Silent Room S

De Silent Room S is ontworpen voor individueel gebruik en biedt de perfecte balans tussen privacy en comfort. Deze compacte belcel creëert een oase van rust binnen een drukke kantoortuin. Of u nu een telefoongesprek wilt voeren, geconcentreerd wilt werken, of gewoon even zonder afleiding wilt nadenken – de Silent Room S maakt het mogelijk, zonder ruis van de omgeving.

Akoestische belcel Silent Room S

Silent Room M

In een hybride kantooromgeving kunnen geluiden van pratende collega's of achtergrondmuziek soms storend zijn. De Silent Room M biedt een ideale oplossing voor deze situaties. Met ruimte voor twee personen is dit model perfect voor overleg of geconcentreerd werken, zonder de afleidingen van de kantoortuin. Het zorgt voor een rustige omgeving waar u zich volledig kunt focussen.

Akoestische belcel Silent Room M

Silent Room L

Heeft u behoefte aan een grotere stilteruimte? De Silent Room L is perfect voor kleine vergaderingen of intensieve werkzaamheden. Deze ruime akoestische pod is ontworpen voor meerdere personen, waardoor het de perfecte oplossing is voor iedereen die ongestoord wil vergaderen of werken. Plaats deze pod in uw kantoortuin of hybride werkruimte om een rustplek te creëren voor elke werknemer.

Akoestische belcel Silent Room L

Silent Room XL

De Silent Room XL biedt ruimte voor zes personen en is de ideale oplossing voor vergaderingen in stilte. Dankzij de akoestische panelen worden omgevingsgeluiden gedempt, zodat u ongestoord kunt overleggen. Deze grote vergaderruimte is ideaal als stiltewerkplek in een open kantoorruimte of als vervanging van een traditionele vergaderruimte.

Akoestische belcel Silent Room XL

Met de Silent Room akoestische belcellen van Narbutas biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om in stilte te werken, vergaderen en telefoneren – ongeacht de drukte in de kantoortuin. Kies het model dat past bij uw behoeften en creëer een werkomgeving waarin rust en concentratie centraal staan.

Creeër rust en meer productiviteit met de Silent Room belcellen

De akoestische belcellen van Narbutas, zoals de Silent Room serie, bieden dé oplossing voor moderne, drukke kantooromgevingen. Of het nu gaat om een individuele werkplek, een duo-overleg of een grotere vergaderruimte, er is altijd een model dat past bij uw behoefte aan rust en concentratie. Met de Silent Room kunt u de hectiek van een kantoortuin achter u laten en ongestoord werken, bellen of vergaderen. Kies voor de toekomst van kantoorinrichting en creëer een stille oase voor maximale productiviteit en focus!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.